test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

De Cyclus app! Als anti-conceptie, registratie van je cyclus of juist om zwanger te worden!

Zonder kunstmatige hormonen je doel bereiken, of het nu anti-conceptie is of juist zwanger worden, artsen in Zweden hebben betrouwbare software ontwikkeld om de natuurlijke cyclus van de vrouw optimaal bij te staan. Een app!! De 'Natural Cycles' app met 99.95% betrouwbaarheid. En het gebruikersgemak en begeleiding in de app is top. Lees hieronder meer.

Iedere ochtend voor je uit bed gaat meet je jouw temperatuur met een basale thermometer (2  decimalen achter de komma). Deze krijg je thuis gestuurd door Natural Cycles na registratie. Het is dus niet zomaar een free app. Die zijn er ook wel, maar dan heb je  geen betrouwbare, wetenschappelijk onderzochte methode. Deze app is wel betrouwbaar! En heel duidelijk en makkelijk in gebruik. Je telefoon heb je immers altijd in de buurt.

Prof. Kristina Gemzell Danielsson, Dr. Med Helena Kopp Kallner en Dr. Med Jan Holte hebben software ontwikkeld waarmee je jouw cyclus optimaal kunt tracken. Dit kan verschillende doelen dienen voor jouw gezondheid en welzijn.

  • als anticonceptie

Je krijgt groene dagen waarop je zonder gebruik van voorbehoedsmiddelen veilig kunt vrijen. Deze groene dag biedt een zekerheid van 99.95 procent dat dit een niet-vruchtbare dag is. Dat is veiliger dan enig ander voorbehoedsmiddel!

  • als registratie van je onregelmatige cyclus

Wanneer je te maken hebt met PCOS, dan is er vaak sprake van een uitblijvende of onregelmatige ovulatie en bloeding. Deze twee gaan niet automatisch hand in hand. Je kunt heel goed een bloeding hebben zonder dat er een ovulatie aan vooraf gaat. Wanneer je jouw ochtendtemperatuur gaat bijhouden levert dit niet alleen belangrijke informatie voor je arts, maar ook voor jezelf! Je weet dan in hoeverre jouw cyclus er wel of niet is en hoe je werkelijke vooruitgang boekt wanneer je werkt aan je leef en eetgewoonten om PCOS symptomen te verminderen.

  • als vruchtbaarheidsmonitor.

Vruchtbaarheidsbehandelingen zijn geen prettige start van een zwangerschap en bovendien geeft het veel belasting op je gezondheid. Wanneer je zwanger wilt raken en het lukt niet in 1 keer ivm pcos klachten, is er nog zo veel wat je zelf kunt doen om je vruchtbaarheid te verbeteren zonder medicatie. Deze app laat je precies zien welke periode je vruchtbaar bent en dat maakt de kans op zwangerschap zo veel groter dat er artsen zijn die dit inzetten als vruchtbaarheidsbehandeling.

De app

Deze app is wel in het engels! Wanneer dit niet een onmogelijke drempel is, dan is dit de meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke manier die je kan vinden om de temperatuurmethode in te zetten. Er zijn verschillende apps op de markt, maar deze is zo goed onderzocht en vooral duidelijk in gebruik. De app geeft goede aanwijzingen gaandeweg zodat je eigenlijk geen foutje kunt maken en dat is zo fijn. Alsof je een buddy in je telefoon hebt zitten die je op weg helpt. Er wordt ook een basale termometer bij geleverd zodat de temperatuur op 2 decimalen achter de komma wordt bijgehouden. Om even aan te geven hoe goed er over is nagedacht.
Een heel groot pluspunt is dat je een account aanmaakt waardoor je data in de cloud zit. Wanneer je dus je telefoon verliest of je bent even niet in de buurt van je telefoon, kun je altijd online toegang krijgen tot je data en bijhouden. Dus ook bij het wisselen van telefoon kun je weer inloggen op dezelfde account. De app is voor het eerste jaar EUR 64,99, hier zit een basale thermometer bij inbegrepen die je krijgt thuis gestuurd.

® Alle rechten voorbehouden
© PCOS Solutions 2016

 

Plaats uw reactie

Reacties

Er heeft nog niemand gereageerd op deze pagina.

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties