test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

Een schone huid om het nieuwe jaar mee te beginnen!

Een onzuivere huid met acne wordt bij PCOS al gauw in de hand gewerkt door een overproductie van het hormoon Insuline (insuline resistentie). Wanneer er  te veel insuline geproduceerd wordt, stimuleert dit namelijk de aanmaak van mannelijke hormonen, wat de talgklieren aanjaagt. Daarbij zorgt een overproductie van insuline dat er snel ontstekingen ontstaan in het lichaam. Naast het aanpakken van de oorzaak van een onzuiver huid (insuline resistentie), is ook de huid zelf belangrijk om aan te pakken.

Natuurlijk beter dan chemisch

Dit kan met heel veel verschillende producten en middelen, maar de praktijk laat zien dat de huid het beste reageert op simpele stoffen uit de natuur die de huid reinigen. Ingewikkelde en dure producten kunnen daarnaast ook vaak veel hormoonverstorende stoffen bevatten en de natuurlijke zuurgraad van de huid aantasten waardoor je eigenlijk nog verder van huis raakt of afhankelijk kan worden van een bepaald product.

Reinigen met anti-schimmel werking

Natrium Bicarbonaat is zo'n natuurlijk middel dat werkelijk wonderen kan verrichten voor een onzuivere huid. Naast dat het de huid schoonmaakt, heeft het tevens een anti-schimmelwerking die je bij een huidreiniging van het gehele lichaam zelfs kan laten doorwerken op je inwendige systeem. Bij vermoeidheidsklachten of "wolkjes in je hoofd" is dit met name een aanrader. Je zult merken dat het een opkikker is, niet alleen voor je huid, maar ook voor je energieniveau.

Waar haal je zuiveringszout en hoe gebruik je het?

Zuiveringszout kun je bij de Etos halen, maar ook in de biologische winkel of online goed te verkrijgen. Let er wel op dat er "aluminium vrij" op staat! Pak dan een klein teiltje of kom, doe er een eetlepel zuiveringszout in en vermeng dit met een ruime hoeveelheid lauwwarm water. Was met een washandje of doek je gezicht of je gehele lichaam met het water uit deze kom en spoel af met schoon water. Eventueel naverzorgen met wat aloe vera gel of een andere natuurlijke vorm van huidverzorging met weinig ingredienten, recht uit de natuur!

Wanneer merk je resultaat?

Na de eerste keer je huid op deze manier te behandelen zul je al een verschil merken. Het is aan te raden om dit op dagelijkse basis te doen, net zo lang tot je huid vrij is van ontstekingen. Je hele lichaam kun je ook wekelijks doen, als je de probleem zones maar echt op dagelijkse basis aan houdt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Plaats uw reactie

Reacties

Er heeft nog niemand gereageerd op deze pagina.

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties