test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

Eerste hulp bij Acne

Huidproblemen zijn heel erg vervelend. Het kan flinke schade doen aan je zelfbeeld. Ook kan het je belemmeren in sociale contacten. Je huid is je eerste contact met de buitenwereld en toonaangevend voor de status van je inwendige gezondheid.
De combinatie van het aanpakken van inwendige en uitwendige oorzaken aanpakken geeft het snelste resultaat. De anti-conceptiepil pakt de oorzaak niet aan en geeft bijwerkingen doordat het signalen van het lichaam onderdrukt. Op naar een echte oplossing dus.

Inwendig

  • Bloedsuikerspiegel stabiliseren

Insuline resistentie aanpakken is dus van vitaal belang. Dit kan met behulp van D-Chiro-Inositol en aanpassingen in voeding en lifestyle. Het gaat hierbij om het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel, waardoor de aanmaak van mannelijke hormonen en vervolgens de  talgproductie zich kan gaan normaliseren.

  • Ontgiften

Wat je lichaam niet via de ontlasting en urine uit kan scheiden, komt via de huid naar buiten. Je huid is een groot orgaan dat als laatste redmiddel wordt ingezet om afvalstoffen naar buiten te werken. Bij huidproblemen is er altijd sprake van vergiftiging van het lichaam. Daarom is het aan te raden om deze detoxkuur te volgen van 90 dagen die de ontgiftingsprocessen van je lichaam in de kern hersteld.

 

Uitwendig

Uitwendige verzorging is natuurlijk ook een belangrijk punt, niet alleen om je huid weer mooi te krijgen, maar ook om de hormoonverstorende stoffen in huidcrèmes te vermijden. Eigenlijk kun je crèmes het beste vermijden, ook omdat het de natuurlijke zuurgraad van je huid aantast. Hieronder vind je een lijstje van natuurlijke huidverzorging die écht werkt en de natuurlijke beschermlaag van je huid in tact laat.

Schoonmaken en verzorgen

  • MMS

De topische spray, gemaakt van mms dood alle ziekteverwekkers op de huid en laat de natuurlijke balans intact. Zeer effectief, helemaal natuurlijk, maar het ruikt niet lekker. Kijk op deze pagina voor dosering, verkrijgbaarheid etc.

  • Manuka honing

Dit type honing bevat een anti-bacteriële stof die bekend staat om de helende effecten op de huid. Het helpt de huid diep te reinigen en te herstellen. Je huid wordt er heerlijk schoon en zacht van. Je kunt het als masker gebruiken en 15-20 minuten laten intrekken en afspoelen met lauw-warm water.

  • Rauwe Sheaboter

If you can't eat it, don't put it on your skin. Dat is de beste slogan om te onthouden voor je huidverzorging. Je kunt daarvoor bijvoorbeeld hier terecht. Fantastische verzoring, laat je huid herstellen op een natuurlijke manier en tast de zuurgraad van je huid, je natuurlijke beschermlaag niet aan zoals andere producten uit de winkel met toevoegingen dat wel doen. Als het niet van een plant komt, niet op je huid smeren.

  • Natriumbicarbonaat/zuiveringszout

Dit kun je bij de etos of apotheek verkrijgen en is een zeer effectieve reiniger voor je huid. Het heeft een zeer hoge ph waarde waar ziekteverwekkers niet tegen kunnen. Deze zijn namelijk zuur/lage ph waarde. Ook heerlijk om je hele lichaam mee af te nemen voor meer energie. Een theelepel in een kommetje met lauwwarm water en dan met een washandje afnemen, naspoelen met lauwwarm water.

 

Plaats uw reactie

Reacties

Er heeft nog niemand gereageerd op deze pagina.

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties