test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

Galblaas en leverreiniging voor herstel van de hormoonbalans

In dit artikel kun je lezen over de meest effectieve reiniging die wereldwijd bekend staat als zijnde baanbrekend bij de de meest uiteenlopende langdurige klachten.

Wanneer je het eerste hoofdstuk van het e-book leest zal je ook heel veel duidelijk worden over de diepere oorsprong van alle PCOS klachten. De lever is namelijk het orgaan dat in belangrijke mate verantwoordelijk is voor de aanmaak, regulering en filtering van hormonen. 

Hoe de daadwerkelijke procedure in zijn werk gaat kun je hier lezen.
Je kunt voor begeleiding terecht bij een colonhydrotherapeut.


De galblaas en leverreiniging biedt een verlossingsplan voor een heel scala aan chronische klachten. Het is de
ervaring dat wanneer de lever en galblaas ontdaan zijn van stenen en gifstoffen die zich daar bevinden, chronische klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, depressieve gevoelens en spijsverteringsklachten echt kunnen verdwijnen.

Zo kun je zelf je lichaam diep te reinigen van alle gifstoffen die zich daar in de afgelopen jaren hebben opgestapeld. Dit kan gebeurd zijn door het gebruik van medicijnen, de anticonceptiepil en het gebruik van lichaamsvreemde stoffen in huidverzorgingsproducten en  voorbewerkte voeding.

Deze reiniging is ontwikkeld door dr. Moritz. Een Duitse arts die veel onderzoek heeft gedaan naar gezondheid en een hele andere kijk heeft op ziekte en het ontstaan daarvan dan in de westerse wereld gebruikelijk is.

Veel mensen hebben stenen in hun galblaas en nog meer mensen hebben galstenen in de lever. Deze worden vaak niet opgemerkt, totdat de galblaas en leverreiniging wordt uitgevoerd. De oorzaak van deze verontreiniging ligt bij de blootstelling aan gifstoffen in onze westerse samenleving.

In het boek de ongelooflijke galblaas en leverreiniging onderbouwt hij een scala aan medische argumenten die de noodzaak van leverreiniging aantonen. Hij benoemt hierin ook onderzoeken die aantonen dat het gebruik van hormonen in de anti-conceptie pil bijdragen aan de ontwikkeling van galstenen (p112 e-book). Ook wordt hier vermeld dat het gebruik van anti-conceptie hormonen de hoeveelheid cholesterol in de spijsvertering verhogen en de galblaasfunctie substantieel verminderd. De galblaas heeft een essentiële functie bij het afbreken en opnemen van voedingsstoffen.

Bij vrouwen met PCOS is aangetoond dat de stof Bisphenol A (BPA) uit plastic verpakkingen lekt in eten en drinken en zo de lever heeft overbelast. Onderzoek laat zien dat vrouwen met PCOS te veel BPA in het lichaam hebben wat de lever niet meer goed kan filteren. Hierdoor wordt dan weer de aanwezigheid van mannelijke hormonen in het lichaam en bijbehorende PCOS klachten verergerd. Ook word een progesteronkuur vaak in de onwenselijke pil vorm voorgeschreven. Progesteron in pilvorm heeft een groot firt pass effect op de lever waardoor de dosering vele malen hoger dient te zijn dan nodig is in het bloed. Dit belast de lever enorm.

Als je bedenkt dat de lever en galblaas verantwoordelijk zijn voor veel essentiële processen in ons lichaam die onze hormoonhuishouding in balans houden, dan besef je al snel hoe belangrijk het is dat deze organen niet vol zitten met stenen en gifstoffen.

Met betrekking tot de hormoonhuishouding heeft de lever de volgende functies in ons lichaam zoals:

  • koolhydraatstofwisseling (beivloedt de bloedsuikerspiegel en energieniveaus)
  • vetstofwisseling (beïnvloedt het lichaamsgewicht)
  • eiwitstofwisseling (de bouwstenen van ons DNA)
  • Suiker afbraak (beïnvloed de insuline huishouding)
  • detoxificatie van gifstoffen (o.a. hormoonverstorende stoffen zoals BPA).
  • hormoonafbraak (o.a. mannelijke hormonen)
  • opslag van ijzer (betrokken bij de energieproductie en  de stofwisseling)


Wanneer de galblaas niet optimaal functioneert, komt er onvoldoende gal in het spijsverteringskanaal. Hierdoor kan voedsel niet meer volledig wordt afgebroken. Het lichaam is dan niet meer in staat om voldoende voedingsstoffen op te nemen. Het lichaam krijgt vitamine en mineraal tekorten wat resulteert vermoeidheid en snaaien. Dit is vaak heel herkenbaar bij PCOS klachten. Je hebt dus eigenlijk geen behoefte aan koolhydraten voor energie, maar aan vitaminen en mineralen. Je lichaam reageert hierop door signalen af te geven dat het voeding wil. Maar de meeste voeding die voor ons beschikbaar is, is lege voeding. We hebben voedingsstoffen nodig, die geven ons echte energie en veroorzaken ook geen after dinner dip.

Andere signalen van het lichaam dat je lever en galblaas vol zitten met afvalstoffen kunnen zijn: huidproblemen, vroegtijdige veroudering, spierpijn, regelmatige vermoeidheid, pijntjes hier en daar, vaak verkouden, opgezette klieren, doffe huid, last van je darmen, etc.

Je kunt je lever en galblaas eenvoudig reinigen. De lever- en galblaas reiniging zoals omschreven door Andreas Moritz duurt niet langer dan 24 uur, de ingrediënten die je nodig hebt zijn: een magnesiumsulfaat oplossing en een mix van olijfolie en grapefruitsap. In de week ervoor drink je veel appelsap tussendoor, zodat de galstenen zachter kunnen worden.

Je hoeft in ieder geval geen dagen te vasten en het resultaat is heel concreet. Ga niet experimenteren met receptjes van internet, als je de leverreinigingen wilt doen raad ik je aan om Andreas zijn boek te lezen.

Van essentieel belang is dat als je één reiniging hebt gedaan, je moet doorgaan totdat alle stenen verdwenen zijn. Dit kan 6 tot 8 keer of soms meer zijn. Het is dan ook echt ongelooflijk dat er bij de meeste mensen na de 2e of 3e keer hele stenen uit komen.

Deze reiniging is vooral heel geschikt na jarenlang medicijngebruik zoals de diane pil, bij oververmoeidheid, huidproblemen en depressies. Het zorgt voor meer helderheid in denken, geeft meer energie en verbeterd de algehele gezondheid en hormoonbalans aanzienlijk. Het zelfherstellend vermogen van je lichaam kan door deze reiniging weer zijn werk doen. Het is ook heel goed als voorbereiding op een zwangerschap, alleen is het wel zo dat je zwangerschap dient te voorkomen totdat de gehele kuur is afgerond. Je kunt namelijk deze kuur niet doen als je zwanger bent en je kunt de kuur ook niet halverwege onderbreken. Het is daarom wel een hele toewijding, maar zeker de moeite waard als je een echte omslag wilt bereiken in je gezondheid.

De reiniging vraagt om 6 dagen voorbereiding gevolgd door 16-20 uren voor het daadwerkelijke reinigingsproces. Deze reiniging dient dan 6-8 keer herhaald te worden met tussenpozen van minimaal drie weken. Het is aan te raden om het e-book, wat je bovenaan deze pagina kunt vinden, te lezen.

HET IS VAN ESSENTIEEL BELANG DAT VOOR EN NA DE REINIGING EEN HOGE DARMSPOELING WORDT GEDAAN DOOR EEN COLONHYDROTHERAPEUT. Doe je dit niet dan kunnen de stenen zich ophopen in je darmkanaal en zorgen voor nog meer gezondheidsklachten. Je kunt voor begeleiding terecht bij een colonhydrotherapeut. Vind hier een colonhydrotherapeut bij jou in de buurt.

Bronnen:
http://www.wanttoknow.nl/overige/de-ongelofelijke-lever-en-galblaaszuivering/
http://www.sciencedaily.com/releases/2010/06/100621143602.htm
http://www.medisch-woordenboek.nl/artikel/23/leverfunctie

Disclaimer