test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

Magnesium, een belangrijk mineraal voor de hormoonbalans

Het mineraal magnesium is essentieel voor een goed functionerende hormoonbalans, Het reguleert onze bloedsuikerspiegel, bloeddruk, energiehuishouding en eiwitsynthese.

Magnesium is ook een belangrijk mineraal om je gelukkig en rustig te kunnen voelen, omdat magnesium in belangrijke mate betrokken is bij de omzetting van serotonine naar melatonine.

Wanneer je oraal magenesium supplementeert weet dan wel wat je neemt. Het dient dan namelijk wel in een goede vorm te zijn die zacht is voor je maag-darmstelsel en tegelijkertijd goed opneembaar is voor je lichaam zodat je er ook daadwerkelijk wat aan hebt. Orale vormen van magnesium die je lichaam goed kan verdragen vind je in de vorm van magnesium bisglycinaat en citraat. Andere vormen kunnen laxerend werken en zijn zeer belastend voor het lichaam en slecht opneembaar.

Experts op het gebied van magnesium aanvulling en de effecten hiervan op je gezondheid zeggen echter dat magnesium het beste nog via de huid kan worden opgenomen om zo het meest biologisch beschikbaar te zijn voor je lichaam. Magnesium Olie kun je gedurende de dag en in het bijzonder vlak voor het slapen gaan op je huid smeren om dit mineraal effectief in je bloed beschikbaar te maken voor opname.

Plaats uw reactie

Reacties

Er heeft nog niemand gereageerd op deze pagina.

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties