test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

Ons bezoek aan de Vrouwenpoli Boxmeer

We zoeken voor jullie naar plekken voor deskundige hulp, waar ze weten hoe je natuurlijk kunt omgaan met PCOS. Naar huis gestuurd worden met een receptenbriefje voor de pil/de mededeling dat je moet afvallen/aan de medicijnen wordt gezet voor het opwekken van een eisprong is niet wat gezondheid of vruchtbaarheid geeft. Maar wie heeft er nu verstand van de vrouwelijke gezondheid zoals een gynaecoloog en tegelijkertijd in de gaten dat je veel meer bereikt met natuurlijke middelen. Nou dat is de Vrouwenpoli in Boxmeer!

De Vrouwenpoli in Boxmeer is een praktijk voor gynaecologie die gecombineerd wordt met inzichten uit Natuurgeneeswijzen. Ik wordt ontvangen door Barbara Havenith, Gynaecoloog en orthomoleculair arts. We kunnen wel honderduit vertellen over de wanpraktijken in het reguliere circuit, de vreselijke verhalen die we zo vaak horen van vrouwen die met een domper uit het ziekenhuis komen. Je kunt je gezondheid en vruchtbaarheid namelijk wél verbeteren als je PCOS hebt, maar wie vertelt je hoe? Er is totaal geen goede voorlichting als het gaat over het bereiken van gezondheid en vruchtbaarheid bij PCOS. En dat is nu net waar het om draait. Ook de zorg en aandacht die een vrouw nodig heeft bij een onderzoek en behandeling is iets waar Barbara zich sterk voor maakt. En dat voel je ook als je daar zit. Het is een hele fijne en liefdevolle plek, de Vrouwenpoli, vol met positiviteit. En dat is nu net wat je nodig hebt als je hormonaal overhoop ligt! Daar weten wij alles van.

Barbara vertelt hoe voeding, ontspanning en beweging de sleutel bevatten naar hormonale balans en een gezonde menstruatie cyclus. Glutenvrij, Suikervrij eten en Oervoeding, onbewerkt zonder rotzooi doet zo veel voor het lichaam. De piramide van de voedselzandloper ligt op tafel. Die komt aardig in de buurt vertelt ze, er zitten alleen nog wel granen in, die mogen er eigenlijk wel uit. En in Koemelk zitten zoveel hormonen, daar was ze nog van geschrokken toen ze daar vorige week weer een nieuw artikel van onder haar neus kreeg. En stress is killing! Vooral voor je progesteron niveau. De stress hormonen in je lichaam zetten heel wat onwenselijke reacties in beweging. Yoga is een mooie manier om thuis te ontstressen, maar ook supplementen zet ze hier bij in.

Ze noemt ook interessante stoffen waar ze mee werkt om het lichaam een boost te geven, precies daar waar het nodig is, zoals broccoli extract, lijnzaadextract en Vitex. Ze heeft zeer goede resultaten in haar praktijk. Van de vrouwen met een kinderwens, kan meer dan de helft zwanger worden zonder medicijnen! En ook is ze op de hoogte van nieuwe onnodig schadelijke medicijnen die in het reguliere circuit worden ingezet. Je weet gewoon helemaal wat je opties zijn hier. Je tast niet meer in het duister.

Barbara is echt een hele lieve vrouw met een wereld aan kennis. We zouden zo een paar weken bij haar opnieuw naar school willen. Wanneer je een goede behandeling wilt bij een gynaecologe die weet waar gezondheid om draait, dan kun je heel goed terecht in Boxmeer. Het is echt een reisje waard als je ver weg woont en Barbara vertelt dat de meeste vrouwen 2-3 keer op consult komen. Nou met al die kennis en liefdevolle aandacht is dat gewoon goud waard voor je gezondheid. Niet alleen voor nu, maar voor de rest van je leven.

Kijk voor meer informatie op: http://www.vrouwenpoliboxmeer.nl/

 

 

Plaats uw reactie

Reacties

Er heeft nog niemand gereageerd op deze pagina.

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties