test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

PCOS ervaring en kinderwens (lezersbrief)

Ik ben een vrouw van 30 jaar en sinds anderhalf jaar hebben mijn man en ik een kinderwens. Een spannende tijd, want wat zou mijn lichaam gaan doen na 15 jaar pilgebruik?

Eigenlijk wist ik helemaal niet veel over de cyclus van een vrouw en liet het over me heen komen. Ik had al ruim een jaar voordat ik stopte met de pil het idee dat er iets niet klopte in mijn lichaam. Mijn cyclussen werden steeds korter. De maand voordat ik stopte met de pil was ik net twee dagen ongesteld en toen hielt het al weer op.

De eerste cyclus na het stoppen met de pil kwam netjes op dag 28. Geweldig mijn lichaam werkt nog... dacht ik! Maar in de maanden die daarop volgden werden de cyclussen steeds langer. Ik kreeg ook andere klachten; veel hoofdpijn, moe, eetbuien, opvliegers, enz. Ik dacht; ach dat zou wel bij het "ontpillen" horen, maar na 125 dagen werd het mij toch duidelijk dat er echt iets niet klopte. Geen menstruatie meer!

In die korte tijd ben ik steeds dikker geworden. Afvallen lukte gewoon niet. Wat ik ook deed, de weegschaal loog er niet om. Erg frustrerend!

We zijn toen toch maar eens naar de huisarts gegaan. Een vriendelijke vrouw die mij eigenlijk al vrij snel vertelde dat ik misschien wel eens pcos zou kunnen hebben. Met die informatie en een verwijzing naar een fertiliteits kliniek ging ik weer naar huis. Uiteraard week Internet geen moment meer van mij zijde. Ik wou er echt alles van weten, maar eigenlijk las ik alleen maar over behandelingen met hormoon tabletten of zelfs spuiten. Mmh, zo hadden we het ons niet voorgesteld.

Een maand later en nog steeds geen menstruatie te bekennen, kwamen we met zweethandjes de kliniek binnen. Je weet  immers maar nooit wat mij zou mankeren. Na een kort gesprek en vooral de tip om af te vallen mocht ik plaats nemen in de bekende stoel en kreeg ik een inwendige echo. Allemaal kleine eitjes waarvan ik dacht dat het juist goed was.. nou dat was dus niet zo. Het bekende pcos beeld zoals de gynaecoloog zei.

Na het bloed prikken was alles duidelijk. U heeft pcos en u moet afvallen. Hier heeft u een recept,  clomid is de naam en het is om een eisprong op te wekken. Als dat niet lukt krijgt u een ander pilletje om de menstruatie op te wekken. En toen konden we weer gaan. Onze droom bleek dus veel verder weg dan gedacht.. En nu?...

We hebben de trajecten bij de kliniek acht maanden vol gehouden met veel downs en maar weinig ups! Één keer heb ik een eisprong gekregen door clomid maar vooral veel cysten die wel vijf centimeter groot waren. Ik was het afgelopen november jl. zat.

Ik kreeg het gevoel dat de kliniek mij zo snel mogelijk zwanger probeerden te krijgen, maar wat er daarnaast met mijn gezondheid gebeurde leek hun niet echt te interesseren. Nou mij wel! Ik ging zelf op onderzoek uit. Niemand had mij immers ooit echt uitgelegd wat pcos nou eigenlijk is en hoe je er zelf een hoop aan kunt doen.

Lang leve het internet. Uren en uren heb ik onderzoek gedaan. Het werd mij steeds duidelijker dat pcos vaak in verband staat met insulineresistentie en daardoor een verstoring in je hormoonhuishouding kan veroorzaken die weer voor vervelende kwaaltjes kan zorgen. Acné, haren op mijn gezicht, dikker worden, haaruitval en geen menstruatie.

De symptomen kwamen precies overeen met de mijne! Uiteindelijk kwam ik bij de site van pcos solutions uit. Ik zat tot diep in de nacht de hele site uit te pluizen en wat voelde ik me enorm gehoord, ook al had ik nog niemand gesproken. Ik wist gewoon zeker dat DCI mijn oplossing zou zijn. Ik heb toen met Jessica gemaild en haar aan een vragenvuur onderworpen. Ik was zo enthousiast over haar positieve verhalen en die van vele mensen voor mij die DCI hebben gebruikt, dat ik het meteen heb besteld samen met vitamine D3.

Ook mijn voedingspatroon heb ik drastisch veranderd en eet veel biologisch; dus zonder schadelijke E-nummers en de juiste koolhydraten. Afvallen gaat erg goed en ben nu een kleine vijf kilo kwijt. Logisch als je de effecten van DCI leest!

Ik heb de kliniek gevraagd om eens naar de folder te kijken van pcos solutions over het supplement DCI.
Ze keek er na en legde het ook meteen op de stapel oud papier. Ik geloofde mijn ogen niet! 89% kans van slagen en ze kijken er niet eens na?!
Ik zal ze eens een poeppie laten ruiken dacht ik...

Ik dacht dat het nog wel even zou gaan duren voordat ik resultaat zou merken, maar dat ik op de goede weg zat wist ik zeker. Ik hielt alles bij met ovulatie testen, en warempel op dag 19 twee dikke vette strepen; een eisprong! De tranen biggelde me over de wangen. Wat was ik trots en wat voelde de erkenning heerlijk dat ik het ook zonder de kliniek kon, zonder al die hormoon tabletten.

Ik heb uiteraard meteen weer met pcos solutions gemaild. Jessica vond het geweldig voor ons. Ik bestelde meteen nog een pot voor de volgende maand. Want helaas.. zwanger was ik nog niet, maar ik vond het eigenlijk al fijn dat ik uit mijzelf ongesteld werd.

Vol goede moed ging ik de tweede maand in met mij pot DCI, D3  de juiste voeding en nog veel bruikbare tips van pcos solutions. Ik vond het best spannend.  Zou ik weer een eisprong krijgen?....... En ja hoor, op dag 15 weer een positieve ovulatie test in mijn handen. GEWELDIG!

Het is een enorme verandering voor mij geweest maar door de steun van mijn man en de positieve mensen van pcos solutions, die altijd naar je luisteren en je bruikbare tips geven, is het ons gelukt om de eerste stappen in de goede richting te zetten.

Toen ik dit verhaal schreef waren wij ons er nog niet van bewust dat na alle inpassingen iets geweldigs is gebeurd.... We zijn 5 weken zwanger! Iets wat voor ons maar nauwelijks te bevatten is, wat geweldig en wat voelt het goed om zonder medische model dit bereikt te hebben!

Blijf moed houden iedereen!

Dank jullie wel pcos solutions dat jullie in ons leven kwamen.

Deze ervaring over producten op deze website is geschreven op persoonlijke titel en betreft individuele resultaten die niet generaliserend kunnen worden opgevat - © PCOS Solutions 2016

 

Plaats uw reactie

Reacties

Er heeft nog niemand gereageerd op deze pagina.

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties