test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

Vermijd plastic verpakkingen bij PCOS

Er zijn studies die aantonen dat een weekmaker in plastic verpakkingen, genaamd BPA, PCOS-klachten verergeren.
BPA is een bekende hormoonverstoorder. Deze weekmaker wordt in bepaalde studies in verhoogde mate aangetroffen bij vrouwen met PCOS en in verband gebracht met de overmatige aanwezigheid van mannelijke hormonen. Zowel bij slanke vrouwen met PCOS als bij vrouwen met overgewicht en PCOS.


Vrouwen met PCOS zouden alert moeten zijn aangaande de mogelijke schadelijke bijwerkingen van het eten en drinken uit plastic verpakkingen.

Ook zijn er studies die aangaven dat vrouwen die een miskraam hadden gehad, verhoogde niveaus van BPA in hun bloed hadden.

Met name de veelgebruikte waterflesjes of pakken water met een dunne laag plastic aan de binnenzijde zouden een grote boosdoener kunnen zijn.

In de studies kwam ook naar voren dat naarmate het niveau van BPA in het bloed steeg, de aanwezigheid van mannelijke hormonen zoals testosteron en androstenedion ook toenam.

Tip: Eco Respekt Fles.

Bron: SienceDaily

 

Plaats uw reactie

Reacties

Er heeft nog niemand gereageerd op deze pagina.

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties