test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

DCI

D-Chiro-Inositol (ook wel DCI genoemd) is een lichaamseigen stof die normaal gesproken zelf door het lichaam wordt aangemaakt. DCI is een signaalstof die aan het lichaam doorgeeft wanneer er genoeg suiker in het bloed aanwezig is, zodat een overproductie van het hormoon insuline wordt voorkomen. DCI als voedingssupplement wordt gehaald uit de carobboon en is wateroplosbaar. Dit houdt in dat overschotten via de urine weer kunnen worden uitgescheiden, net als bij vele andere vitaminen en mineralen. Onderzoeken die gedaan zijn naar de werking van DCI bij vrouwen met PCOS kun je hier vinden.

Het gebruik van DCI bij PCOS klachten heeft zich zowel in theorie als in de praktijk onomstotelijk bewezen. Overweeg je het gebruik van DCI? Overleg dit dan met je behandelend arts. Hoe meer medisch specialisten in aanraking komen met deze informatie die zoveel vrouwen kan helpen hoe beter. En tevens biedt het een uitleg aan de behandelend arts die vanuit het ziekenhuis niet standaard werkt met natuurlijke middelen.