test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

De ongelooflijke galblaas- en leverreiniging zoals beschreven in het boek van dr. Moritz.

De originele procedure zoals beschreven in het boek van dr. Moritz.

HET IS VAN ESSENTIEEL BELANG DAT VOOR EN NA DE REINIGING EEN HOGE DARMSPOELING WORDT GEDAAN DOOR EEN COLONHYDROTHERAPEUT. Doe je dit niet dan kunnen de stenen zich ophopen in je darmkanaal en zorgen voor nog meer gezondheidsklachten. Voor en na de reiniging colonhydrotherapie of een hogedarmspoeling dus.

Nodig:
- Appelsap, biologisch – 6 x 1 liter
- Bitterzout – 4 eetlepels opgelost in totaal 3 glazen water van 0,7 liter.
- Koudgeperste, extra vierge, biologische olijfolie – half glas van 0,11 liter
- Vers grapefruitsap  of citroensap gemengd met sinaasappelsap– ¾ glas (0,17 liter)
- 2 kannen, één met een afsluitbaar deksel

6 dagen Voorbereiding:

Dag 1 – 6
Drink 1 liter pak biologisch appelsap per dag, 6 dagen lang
Dit maakt de galstenen in je lichaam zacht voor afvoer uit je lichaam. Ook wordt je darmkanaal hierdoor al gereinigd. Je darmen kunnen hier dus op reageren met dunne ontlasting en gas. Drink het appelsap gedurende de dag tussen je maaltijden door. Vermijd het drinken van appelsap net voor de maaltijd en 2 uren na de maaltijd. Drink het bij voorkeur overdag en niet ‘s avonds.
In deze 6 dagen ook voldoende zuiver water drinken, niet uit plastic verpakkingen omdat de stof BPA in plastic je lever belast. Kies dus voor glas. Vermijd In deze periode ook koude voeding, neem alles warm of op kamertemperatuur. Vermijd ook alle producten met dierlijke eiwitten en neem geen soja producten.  Vermijd in deze week ook het gebruik van voedingssupplementen en medicijnen tenzij echt noodzakelijk.

Op dag 6
Neem deze dag helemaal vrij om je te focussen op de reiniging.
Colonhydrotherapie:
Plan voor de 6e dag een afspraak bij een centrum voor colonhydrotherapie, dit is een hoge darmspoeling. Het is noodzakelijk om een darmspoeling te doen op deze dag als voorbereiding om de daadwerkelijke reiniging. Dit voorkomt veel ongemak zoals zware misselijkheid en helpt het lichaam om de stenen gemakkelijk af te voeren uit het lichaam.
Appelsap:
Drink op deze dag de gehele dosering appelsap in één keer, ‘s ochtends op een nuchtere maag.
Neem een licht ontbijt, warme haver (havervlokken met water warm maken) heeft te voorkeur.Vermijd deze dag alles met suikers, dierlijke eiwitten, kruiden, noten en koud en bewerkt voedsel. Neem voor de lunch rijst met groenten en wat himalayazout. Géén boter, olie of proteïne nemen, anders kun je je heel ziek gaan voelen tijdens de daadwerkelijke reiniging. Eet niets na 2 uur in de middag, anders zou het kunnen dat er helemaal geen stenen vrij komen.

Voer de reiniging niet uit in het geval van plotselinge ziekte, al is het maar een griepje. Bij chronische klachten is het voor veel mensen het mooiste kado wat ze zichzelf kunnen geven.

De daadwerkelijke reiniging

Volg dit schema exact op het aangegeven tijdstip

18:00 uur
Doe 4 eetlepels bitterzout met 0,7 liter (3 glazen van 0,23 liter) zuiver water in een kan. Dit geeft 4 porties van 0,17 l.
Drink nu 3/4e glas van dit mengsel. Je mag een beetje water drinken om de vieze smaak weg te spoelen. Dit zout maakt je spijsverteringsstelsel schoon, zodat de stenen makkelijk afgevoerd kunnen worden.
Leg het citrusfruit (grapefruit of citroen en sinaasappels) klaar op kamertemperatuur.

20:00 uur.
Drink nu weer 3/4e glas van het bitterzout mengsel.

21:30 uur
Als je nog geen ontlasting hebt gehad, neem dan nu een water klysma.

21:45 uur
Was het citrusfruit, pers ze uit en verwijder de pulp. Je hebt ¾ e glas nodig van dit sap. Doe dit in de kan. Voeg hieraan een half glas olijfolie toe. Doe de kan dicht en schud hard zodat de oplossing waterig wordt. Ga nog een laatste keer naar de wc.

22:00 uur
Leg 1 of 2 kussens op je bed, zodat je hoofd zo meteen hoger ligt dan je buik. Sta naast je bed en drink het mengsel uit de afgesloten kan in één keer op, zonder te onderbreken. Knijp je neus eventueel dicht en even doorzetten. Neem hiervoor niet meer dan 5 minuten.
NU METEEN PLAT OP BED GAAN LIGGEN!!! Dit is essentieel om de galstenen te laten loskomen. Als op je rug liggen oncomfortabel is, mag je ook een foetushouding aannemen, op je rechter zij met je knieën opgetrokken. NU 20 MINUTEN TOTAAL STIL BLIJVEN LIGGEN EN NIET PRATEN. Focus op je lever en voel wat er gebeurd.  De stenen worden nu afgevoerd uit je organen.
Als de 20 minuten voorbij zijn, probeer te gaan slapen. Als je naar de wc moet, dan kun je dat nu gewoon doen. Kijk of er stenen in de wc komen. Je kunt je een beetje misselijk voelen, dit is een teken  dat gifstoffen en/of galstenen worden afgevoerd. Dit zal in de loop van de volgende ochtend weer afnemen.

De volgende ochtend
6:00 – 6:30 uur
Drink bij het wakker worden , maar niet eerder dan 6:00 uur nog een keer 3/4e glas van de bitterzout oplossing. Als je heel veel dorst hebt, drink een glas warm water voor het zout.
Ga nu niet meer plat liggen in bed, maar ga ergens rustig rechtop zitten, en rust, lees of mediteer. Je kunt ook een beetje lichte yoga doen.

8:00 – 8:30 uur.
Drink het laatste 3/4e glas van de bitterzout oplossing.

10:00 – 10:30 uur
Drink vers geperst sap om weer wat energie te krijgen. Eet een half uur later 2 stukken fruit. Een uur later kun je wat lichts eten. Wat haver of wat rijst en groente. Tegen de avond en de volgende ochtend zul je bijgekomen zijn van deze diepe reiniging. Blijf nog 2-3 dagen lichte voeding nemen.

Drink tijdens dit proces veel water, maar vermijd het drinken van water net na het drinken van de zoutoplossing en 2 uren na het olie mengsel.

Doe ter afsluiting 3 dagen na de procedure nogmaals een darmspoeling om eventueel achtergebleven gifstoffen af te voeren uit het darmkanaal. 3 dagen na de reiniging. Doe een darmreiniging met colonhydrotherapie om eventuele galblaas en leverstenen die in het spijsverteringskanaal zijn achter gebleven weg te spoelen. HET IS ECHT HEEL BELANGRIJK OM DE DARMSPOELING TE DOEN NA DE GALBLAAS EN LEVERREINIGING. Er kunnen anders problemen ontstaan door stenen die achterblijven in de darm.

Voltooiing van de reiniging
Wanneer er na 6-8 reinigingen, 2 reinigingen achter elkaar geen stenen meer uit komen, dan is de galblaas en leverreiniging voltooid.

De resultaten die je kunt verwachten:
Je hebt veel waterige ontlasting vlak na dit proces bestaande uit een mengsel van galstenen en ontlasting van voedselresten in de darm. De stenen uit de lever zijn  verschillende kleuren groen en drijven in de wc. De meest lichtgroene stenen zijn de nieuwste en donkergroene de oudste. Sommige zijn zo groot als een erwt, anderen kunnen wel 2,5 centimeter groot zijn. Er kunnen ook lichtbruine en witte stenen uitkomen die naar de bodem zinken. Dit zijn galstenen en bevatten de zwaardere gifstoffen en kleine hoeveelheden cholesterol. Er kan ook wat wit schuim vrij komen wat in het toilet drijft. Dit zijn miljoenen kleine, witte cholesterol kristallen. Deze zijn ook heel belangrijk om af te voeren.
Probeer een schatting te maken van de hoeveelheid stenen die vrij komen tijdens deze reiniging. Om echt van je chronische gezondheidsklachten af te komen, moeten alle stenen verwijderd worden. Je kunt de filter niet half schoon maken en half herstellen. Het filter moet eerst helemaal schoon voordat het zijn werk weer goed kan doen en het zelfherstellend vermogen van je lichaam hersteld kan worden. Dit kan 8-12 reiniging in beslag nemen. Dit kun je maximaal eens per maand of per drie weken doen. NIET VAKER DAN DAT!
De pauze van drie weken tussen twee reinigingen mag wel de 6 dagen voorbereiding bevatten, maar het meest ideale is om echt 3 weken rust te nemen voor de volgende reiniging.
Het is heel belangrijk om de galblaas en leverreiniging te herhalen totdat er geen stenen meer uitkomen. De lever half schoon achterlaten voor langer dan 3 maanden kan nog meer gezondheidsproblemen veroorzaken dan je al had.
Na de reiniging kun je al snel de fantastische resultaten van de galblaas en leverreiniging ervaren. Een heldere geest, een toename in energie, minder pijn, soepelere spieren.
Na een paar dagen kan het zijn dat de volgende lading stenen van achterin de lever zich naar voren bewegen, waardoor ouder klachten weer terug keren. Maar dit is niet erg, dit betekent gewoon dat deze stenen zo meteen klaar staan om verwijderd te worden bij de volgende reiniging. Desalniettemin is er na de eerste reiniging al een significante verbetering opgetreden in het zelfherstellend vermogen van het lichaam en de functie van de lever is al verbeterd.

Nier reiniging

Doe na 2-4 reinigingen een nier reiniging en doe tevens een nierreiniging na het voltooien van de galblaas en lever reiniging. Dit is belangrijk, zodat deze organen die betrokken zijn bij het ontgiftingsproces niet overbelast worden.

Doe deze nierreiniging een paar keer met tussenpozen van 6 weken. Het is heel belangrijk om elke 3 of 4 leverreinigingen deze nierreiniging te doen.

Ingrediënten:
Majoraan – 28  gram
Cats claw/Kattenklauw – 28  gram
Smeerwortel – 28  gram
Venkel – 56 gram
Wilde Chirocei – 56 gram
Berendruif – 56 gram
Hydrangea root – 56 gram
Gravel root/kidney root (Eupatorium purpureum) – 56 gram
Heemst – 56 gram
Gulden roede - 56 gram

Neem 28 gram van de eerste drie kruiden en 56 gram van de overige kruiden. Meng deze goed en doe ze in een luchtdichte afsluitbare container. Je kunt het in de koelkast bewaren. Doe voor het slapen gaan 3 eetlepels van het mengsel in in 0,5 liter water. Sluit af met een deksel en laat een nacht staan. Breng dit mengsel ’s ochtends aan de kook en laat het uitlekken door een zeef. Neem hiervan gedurende de dag kleine slokjes in 6-8 porties. Dit hoeft niet heet of warm gedronken te worden, maar zeker niet gekoeld drinken. Op kamertemperatuur of verwarmd is goed.
In geen enkel geval suiker of ander zoets toevoegen. Minstens een uur wachten met het nemen van een slokje na een maaltijd. Deze procedure 20 dagen lang herhalen.

Als je stijfheid of pijn ervaart in je onderrug, dan komt dat doordat de mineraalkristallen van de nierstenen door het ureter kanaal van je urinesysteem reizen. Sterk ruikende of donkergekleurde urine in het begin of tijdens de nierreiniging toont aan dat er zeer veel gifstoffen ineens vrijkomen. Normaal gesproken gebeurt dit geleidelijk en veranderd het de geur en kleur van de urine niet significant.

Belangrijk: Ondersteun de nieren tijdens een reiniging door extra veel zuiver en gevitaliseerd water te drinken. Een minimum van 6 en een maximum van 8 glazen per dag. Tenzij de kleur van de urine donkergeel is, dan de inname van water verhogen.

Bron: De ongeloofelijke galblaas en leverreiniging van Dr. Moritz