test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Insuline hormoon Supplementen

Insuline

Bij ongeveer 80 procent van de vrouwen met PCOS klachten is er spake van Insuline resistentie. Grote kans dus dat dit bij jou ook het geval is, wanneer er PCOS is vastgesteld door een arts. Waarom is dit zo belangrijk om te weten? Insuline resistentie betekent dat er een overproductie plaats vindt van het hormoon insuline. Te veel van dit hormoon in je bloed veroorzaakt een tsunami aan hormoonproblemen. Het triggert onder andere een overproductie van mannelijke hormonen, ontstekingsreacties en het energie niveau zakt in elkaar doordat er overgeschakeld wordt naar een snelle, maar kortstondige suikerverbranding, waardoor je enorm snel uitgeput raakt.

Hoe weet je of er sprake is van insuline resistentie? Klik hier

De effecten van een gezond insuline niveau

Een stabiel insuline niveau heeft een belangrijke invloed op de aanwezigheid van andere hormonen in het lichaam. De overproductie van mannelijke hormonen worden bijvoorbeeld gestimuleerd door het insuline hormoon. Een gezonder insuline niveau leidt tot een belangrijke verbetering in de kern van je hormonale gezondheid.

 • Normalisatie van andere hormoon niveaus
 • Emotionele stabiliteit
 • Gewichtsverlies
  Insuline is een vetopslaghormoon. Wanneer de overproductie afneemt, kan het lichaam weer vet verbranden i.p.v. het op te slaan. Ook wordt de onbedwingbare drang naar zoet en koolhydraten veel minder wanneer het lichaam weer het signaal door krijgt dat er voldoende brandstof aanwezig is.
 • Energie:
  Een stabiele bloedsuikerspiegel zorgt er voor dat we minden in een dip komen en dat we brandstof weer kunnen gebruiken voor het opdoen van energie.
 • Verbetering van de menstruatie cyclus en vruchtbaarheid
  Door dat een gezond insuline niveau alle andere hormonen die met onze menstruatie cyclus te maken hebben ondersteunt i.p.v. uit balans haalt, treedt er vaak een terugkeer en normalisatie van de menstruatie cyclus op. Het gaat dan om een echte menstruatie met een eisprong, zoals dat van nature hoort te zijn bij de vrouw.

Op naar een gezond insuline niveau

 • Lees over de gunstige werking van ondersteunende voedingssupplementen voor je bloedsuikerspiegel om uit de neerwaartse spiraal te komen.
   D-Chiro-Inositol, Vitamine D3, B-complex, gezonde vetten en hoge kwaliteit eiwitten
 • Elimineren van 7 allergenen
 • Vochtbalans herstellen
 • Voeding gebruiken die een stabiele bloedsuikerspiegel ondersteunt
 • Effectieve beweging
  zoals wandelen na een maaltijd met koolhydraten en rustige ontspannen lichaamsoefeningen
 • Goed Slaappatroon
  minimaal 7-9 uur aaneengesloten slaap
 • Stress reductie

Wetenschappelijk Onderzoek naar de effecten van het voedingssupplement D-Chiro-Inositol

Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar de effecten van D-Chiro-Inositol. Klik hier voor een overzicht.

DCI is natuurlijk

DCI is een natuurlijk voedingssupplement, en vult een stof aan zoals deze van nature ook in je eigen lichaam voor zou komen. DCI is wateroplosbaar, wat betekent dat overschotten via de urine kunnen worden uitgescheiden. DCI komt in de natuur in zeer hoge mate voor in boekweit en carobbonen. DCI van PCOS Solutions is vervaardigd uit carobbonen en wordt in geproduceerd volgens hoge kwaliteitsnormen, waardoor de kwaliteit van dit supplement gewaarborgd blijft.

Overleg met je arts

De meeste artsen zijn nog niet bekend met de werking van DCI. Dit komt omdat natuurlijke stoffen meestal niet gepatenteerd kunnen worden waardoor ze niet als medicijn bij de arts terecht komen. Er zijn wel enkele artsen/gynaecologen die op de hoogte zijn van de werking van DCI (neem voor meer informatie gerust contact met ons op).  Met de juiste informatie staan veel andere artsen ook open voor de toepassing van DCI. Omdat het zonder medische achtergrond lastig kan zijn om de werking van een middel aan je behandelend arts uit te leggen, hebben we een informatiefolder ontwikkeld speciaal voor artsen. In de artsenfolder wordt de werking van DCI in medische termen en met wetenschappelijke onderbouwing uitgelegd. Hierdoor kun je gemakkelijker het gebruik van DCI overleggen.

Download hier de artsenfolder

 

 

Plaats uw reactie

Reacties

Er heeft nog niemand gereageerd op deze pagina.

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties