test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

Arts over de gevaren van suiker

Suikers, zowel pure suikers als de snelle koolhydraten uit brood, werken hormonale klachten in de hand. Nu hier steeds meer bewijs voor komt in de gezondheidszorg, spreken ook artsen zich eindelijk uit over het misdadige aanbod aan giftige producten in onze supermarkten, scholen etc. Het is een gevaar voor onze gezondheid, al die snelle koolhydraten.

Suiker is voor de gezondheid gevaarlijker dan wijn en sigaretten, zegt medisch specialist Richard Verheesen deze week in Katholiek Nieuwsblad. Toch proppen mensen, van kinds af aan, zich dagelijks vol met zoetigheid. "De Overheden moeten nu duurzaam ingrijpen in onze maatschappij, anders sterft de mensheid uit."

"Lolly's, frisdrank en Dora-koeken zijn voor iedereen beschikbaar. Die komen in de winkel zonder dat ze getest zijn of ze schadelijk zijn voor de gezondheid. Terwijl medicijnen eerst jarenlang getest worden voordat ze op doktersrecept verkocht mogen worden", zegt medisch specialist Richard Verheesen in een interview in Katholiek Nieuwsblad.

Doordat we zoveel suiker gebruiken, kunnen we de natuurlijke alarmsignalen van ons lichaam niet meer horen, ondervond de medisch specialist. "We verstoren door suiker ons vol-zijn-gevoel. Doordat we hier steeds weer doorheen gaan, herkennen we niet meer dat we vol zitten (insuline resistentie). Zodoende eten we massaal te veel en ook nog eens de verkeerde dingen."

Bron: Katholiek Nieuwsblad
Gerelateerd: Hoe weet ik dat ik last heb van insuline resistentie

 

Vorige