test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

Gedeeltelijke teruggaaf DCI bij de belastingdienst

Er is inmiddels een dame geweest die zo slim was om haar uitgaven voor D-Chiro-Inositol op te voeren bij de Belastingdienst bij haar jaarlijkse aangifte. Ze heeft hiervan ongeveer 40% terug gekregen. Dat is dus zeker de moeite waard. Waneer je wilt weten hoe je dit kunt doen, kun je altijd even met de belastingtelefoon bellen. Die kunnen al je vragen hierover beantwoorden.

Note van de site van de belastingdienst:

U mag alleen het deel van de uitgaven aftrekken dat uitkomt boven een bepaalde drempel. De hoogte van deze drempel hangt af van uw drempelinkomen. Uw drempelinkomen is het totaal van uw inkomsten en aftrekposten in box 1, 2 en 3 zonder uw persoonsgebonden aftrek.
De hoogte van het drempelbedrag is afhankelijk van uw situatie:
U hebt niet het hele jaar een fiscale partner
U hebt het hele jaar een fiscale partner

We willen de dame die deze moeite heeft genomen en dit graag wilde delen met andere vrouwen die DCI gebruiken hartelijk bedanken. We hopen zo dat de weg naar gezondheid weer een stukje makkelijker wordt.

Mocht je zelf een tip hebben, bel of mail ons dan. Samen staan we sterker.

Alle goeds,

Team PCOS solutions

Vorige