test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

Iris de Goede -> van PCOS klachten naar diëtist, orthomoleculair lifestyle coach en personal trainer

Een aantal jaren geleden lag Iris de Goede helemaal overhoop met haar PCOS klachten. Toen ze ontdekte hoe je hormoonbalans met voeding, beweging, supplementen en de juiste behandelingen kan verbeteren was ze niet meer te stoppen! Nu is ze een lichtbaken geworden voor veel vrouwen met PCOS klachten. Ze heeft haar eigen praktijk en staat stralend in het leven. Het is een plezier om in haar nabijheid te zijn. En wanneer je hulp nodig hebt kun je zo goed bij haar terecht, omdat ze precies weet hoe moeilijk het kan zijn om met PCOS klachten om te gaan. Lees hieronder haar introductie:

Ogen

Hallo allemaal!

Misschien kennen jullie mij al, maar voor degene die nog niet weten wie ik ben: mijn naam is Iris de Goede. Ik ben diëtist, orthomoleculair lifestyle coach en personal trainer. Sinds kort heb ik mijn eigen diëtistenpraktijk waar ik dagelijks veel mensen mag helpen met gezondheidsproblemen. Omdat ik veel ervaring heb met PCOS (ik heb het zelf ook) én omdat ik ben afgestudeerd op dit onderwerp help ik ook veel vrouwen met PCOS in mijn praktijk.

Vanuit Fit met Iris kies ik voor mijn cliënten een holistische benadering. Dit betekent dat we niet alleen je klacht(en) wegnemen en je totale gezondheid verbeteren, maar ook stap voor stap de oorzaak achter deze klacht(en) aanpakken.

Weet je al veel over PCOS maar weet je niet hoe je alle kennis stap voor stap toe kunt passen? Dan help ik jou graag!

Via mijn website www.fitmetiris.com kun je lezen wat ik nog meer voor je kan betekenen en wat ik precies doe in mijn praktijk. Op de website is het mogelijk om een afspraak te maken voor een diëtistisch consult, wegen/meten, exclusieve gezondheidschecks, bloedtesten, een supermarktsafari en/of personal training.

Je kunt voor van alles bij mij terecht. Heb je toch nog vragen? Dan ben ik te bereiken op het volgende nummer: 06 -22 48 91 44. Je kunt me ook volgen via Facebook!

Gezonde groetjes,

Iris de Goede

P.S. nieuwsgierig waarom het logo een ananas is? Bekijk dan snel mijn website!

Vorige