test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

Lancering Hormoonfactorbrood bij Jumbo!

We zijn vandaag bij de lancering van het enige echte hormoonfactor brood geweest. Na jarenlang wachten is het moment eindelijk daar. In de Jumbo supermarkt ligt in de komende weken een volledig biologisch, glutenvrij, tarwevrij, gistvrij, melkvrij, suikervrij, notenvrij, zoetstofvrij en e-nummervrij brood! Goed voor je bloedsuikerspiegel, want gewoon brood uit de supermarkt of bij de bakker, ook speltvarianten, laten je bloedsuiker net zo snel pieken als gewone suikerklontjes. Tijd voor een goede broodvervanger die je niet zelf hoeft te bakken en nog heerlijk smaakt ook. We kunnen zelfs zeggen dat deze goed valt binnen het hele gezin.

Ingrediënten: Water, havervlokken (gecertificeerd glutenvrij)*, rijstmeel*, startercultuur*, plantaardig vet (kokos*), kikkererwtenmeel*, vlozaad*, bakkerzout. *= van biologische oorsprong.
Gemaakt in een bakkerij die ook sesam verwerkt.

het is vanaf maandag 23 november te koop bij JUMBO supermarkten. Het brood is herkenbaar aan het logo “INSPIRED BY RALPH MOORMAN" Daarnaast is het ook online te bestellen op:
https://www.ahealthylife.nl/webwinkel/product/yam-desem/

 

Vorige