test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

Natural Cycles App officieel goedgekeurd als anti-conceptie

Het is officieel: De Natural Cycles App is officieel goedgekeurd als anti-concentpie middel in Europa. Het is nu een goedgekeurd medisch apparaat klasse IIb, bedoeld voor anti-conceptie gebruik. Deze methode op basis van temperatuur metingen in de ochtend is nu vergelijkbaar en even effectief als de pil, IUD (spiraal) en condooms.

Deze software biedt de meest geavanceerde en goed onderzochte manier om  je cyclus te tracken op vruchtbaarheid. Op de niet vruchtbare dagen krijg je groen licht en op de vruchtbare dagen krijg je rood licht. Je kunt deze methode ook heel goed toepassen wanneer je juist wel zwanger wilt worden.

Ook is het bij een onregelmatige cyclus zeer waardevol om metingen bij te houden via deze software, omdat je zo precies kunt zien in hoeverre aanpassingen in lifestyle en het gebruik van supplementen je cyclus positief beïnvloed hebben.

Een aanrader dus voor iedere vrouw met cyclus problemen of voor vrouwen die vrij willen blijven van cyclus problemen door hormonen te vermijden.

Neem gerust contact op met Natural Cycles of PCOS Solutions voor meer informatie.

Vorige