test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

Ontroerende PCOS - ervaring

Ik wil beginnen met ik voel me super!!!! Nu zul je wel denken huh? PCOS en ze voelt zich super hoe kan dat? Na het testen op diabetes, te snel of te langzaam werkende schildklier, tekort aan ijzer, magnesium enz. enz. heb ik dan eindelijk maar op advies van de huisarts in 2011 een afspraak gemaakt met mijn gynaecoloog omdat ik het helemaal niet meer zag zitten.


Er moest iets veranderen ik had last van zeer onregelmatige menstruatie, eetbuien, stemmingswisselingen (het ene moment huilde ik om alles en het andere moment was ik alleen maar kwaad op iedereen en alles en er was geen reden voor ik werd gek van mezelf). Misselijk, acne, hoofdpijn, overbeharing, opgeblazen gevoel, extreme vermoeidheid. Ik werd er depresief van. Er was iets
mis met mijn lichaam, ik voelde het gewoon. Mijn hormonen gingen als een wervelwind door mijn lichaam. Ik had het gevoel alsof ik in een achtbaan zat.

Dus maakte ik een afspraak met mijn gynaecoloog. Tijdens mijn afspraak heb ik alles verteld en hij liet mij testen voor PCOS. Ik had er nog nooit van gehoord en in de dagen dat ik op de uitslag wachte ben ik op het internet gaan surfen. Alle symptomen van PCOS had ik en nog een paar extra, dus ik verwachte dat de uitslag positief of beter gezegt negatief zou zijn. Aan de ene kant hoopte ik dat dat het was, want dat betekende dat ik niet gek aan het worden was ha ha! En dat ik er wat aan kon doen. Ik moest een week later terug komen bij de gynaecoloog, de uitslag was binnen. En ja hoor het was PCOS. De gynaecoloog schreef de pil voor en dat was het, ik moest maar gelijk beginnen met de pil en dan zou alles goed komen. Ik was in de zevende hemel ik zou me eindelijk weer Angel (dat is mijn naam) voelen daar keek ik zo naar uit.

Maanden gingen voorbij maar er gebeurde niets !!! ik was voordurend misselijk en duizelig. Ik voelde me alleen nog maar depressiever  ik werd natuurlijk wel elke maand door de pil ongesteld maar dat was het ook. Ik was nog steeds niet Angel, iedereen zei; "geef het tijd", maar ik had het gevoel dat ik geen tijd meer had. Ik moest mezelf terug vinden anders kon het wel eens goed fout gaan. Voor mijn dochter was ik niet de moeder die ik wilde zijn en voor mijn man niet de vrouw en het belangrijkste van alles ik was niet wie ik wilde zijn. Ik ben op een dag (14 jan 2013) maar weer op het internet gaan surfen naar meer info over PCOS. Misschien een ervaring van iemand anders en toen zag ik PCOS-solutions dat was precies wat ik nodig had een solution!!! lol!! ik heb de rest van de middag de website doorgespit van voor naar achteren en weer terug ik moest dit proberen het klinkt misschien dramatisch maar het was mijn laatste stro- halm ik heb gelijk de telefoon gepakt en heb gebeld een lieve jonge vrouw stond mij te woord en ik legde mijn verhaal uit best wel gek aan iemand die je helemaal niet kent, maar ze was heel begripvol en herkende mijn situatie ik had het gevoel dat eindelijk iemand begreep waar ik het over had en dat ik niet de enigste was op de wereld met de klachten die ik had. na ons gesprek voelde ik gelijk een sprankeling van hoop het komt goed met mij!

ik moest eigenlijk op de 16e mijn pil weer innemen maar daar ben ik maar gelijk mee gestopt al die chemische troep in mijn lichaam die mij toch niet hielp ik was het zat! ik heb gelijk die zelfde avond de capsules DCI besteld ik kon niet wachten een week later kwamen ze in de post bij mijn schoonouders in nederland (o ja ik woon dus op tenerife) die hebben de capsules voor mij mee gebracht naar tenerife toen ze hier aan kwamen op de 31ste januari 2013 heb ik er gelijk een genomen mijn wonder pil het moest gewoon werken ik had natuurlijk wel mijn twijffels kon dit ene capsuletje mijn leven veranderen......?

ik was zo bang dat ik niet ongesteld zou worden en dat mijn sypmtomen nog erger zouden worden nu ik de pil niet meer nam maar niets was minder waar ik werd op 12 februari ongesteld zonder buikpijn en hoofdpijn ik dacht dat ik mezelf voor de gek hield het kon toch niet waar zijn het werkt!? nou maar wachten op e volgende maand en ja hoor 14 maart ongesteld! de rest van de maand voelde ik een verrandering in mijn lichaam ik weet dat het gek klinkt maar het is echt zo ik voelde een soort rust over me heen komen de weken die volgde werden alleen maar beter ik had weer plezier in het leven ik had bijna geen stemmings wisselingen meer de vermoeidheid was weg mijn acne werd minder ik zat niet meer in een acht baan maar in een rustig bootje die zonder grote golven of storm door mijn leven vaart en elke morgen als ik opstond was beter als de dag daarvoor .op 17 april was ik weer eens mooi op tijd op natuurlijke wijze ongesteld geworden ik voel me super ik ben angel ik raad het elke vrouw aan die PCOS heeft het heeft mijn leven echt voor 100% veranderd . ik heb geprobeerd in woorden te beschrijven hoe mijn leven er voor dchiro uit zag en hoe ik me nu voel maar mijn euphorishe gevoel van nu zonder depresief te zijn zonder stemmingswisselingen bijna zonder acne bijna zonder overbeharing is moeilijk in woorden te beschrijven ik kan alleen zeggen pcos-solutions was en is voor mij echt the solution geweest!

 

Vorige