test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

Waarom overgewicht niet jouw schuld is. Geweldige E-book tip!

Veel vrouwen met PCOS hebben te maken met overgewicht. Wanneer je erachter komt dat het niet aan jou persoonlijk ligt, maar aan je hormoonbalans, gaat er een wereld voor je open. Want laten we eerlijk zijn, wanneer je van een arts te horen krijgt dat je moet afvallen, dan is dat nogal makkelijk gezegd. Ga er maar eens aan staan. En heb je alle kennis wel in huis om te begrijpen wat nu precies dat overgewicht veroorzaakt? Er is een geweldig E-book geschreven door de Energieke vrouwenacedemie. Gericht op vrouwen boven de 40+, maar de kennis is niet aan leeftijd gebonden hoor. Weer zo'n liefdevolle steun erbij op weg naar jouw persoonlijke gezondheid. Veel geluk op jouw weg, wees zacht voor jezelf. Dat heeft je lichaam nodig in deze harde maatschappij.

Voor meer informatie en het e-book kijk op: http://shop.energiekevrouwenacademie.nl/waarom-overgewicht-niet-jouw-schuld-is

 

Vorige