test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

Eliminatie methode

De Eliminatie methode voor het identificeren van persoonlijke hormoonverstoorders

De eliminatie methode bestaat uit een drie-weken uitdaging. Gedurende deze drie weken worden de  7 hoofdzakelijke voedselsoorten die als hormoonverstorend mogen worden aangerekend 100 % vermeden.

Dit zijn de volgende voedselsoorten: Gluten, Suiker, Zuivel, Mais, Pinda’s, Soja en Ei.

Er is hier geen ruimte voor kleine concessies of "foutjes", want het gaat juist ook om de kleine sporen van deze voedselsoorten die overal in verstopt zijn! Wanneer je toch een spoortje binnen krijgt via maiszetmeel in bijvoorbeeld soep of een ander fabrieksgemaakt product, dan kun je echt weer overnieuw beginnen om het effect voor elkaar te krijgen. Drie weken etiketten lezen dus en navragen bij restaurateurs als het etiket niet op je bord ligt. Na deze drie weken kun je ze één voor één toevoegen waardoor je precies weet of een bepaalde voedselsoort voor jouw persoonlijk een hormoonverstorende factor is of niet.

Het voordeel van deze eliminatie methode is dat je voelt hoe het is om zo veel meer gezond te zijn. Geen twijfel meer mogelijkm het is een verschil van dag en nacht! Deze ervaring neemt niemand je meer af en dat wetende is goud waard in het maken van keuzen voor je hormonale gezondheid.

Deze eliminatie methode zorgt ervoor dat je lichaam kan omschakelen van het verbranden van suiker voor je energie voorziening naar het verbranden van vet! Wanneer je jouw lichaam op deze manier kan laten verbranden kun je voldoende energie ontlenen aan langzame koolhydraten en met gemak 4 - 6 uur verzadigd blijven.