test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Oorzaken E-Book

Het Vochtbalans herstelplan

Ons lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit water en onze hersenen zelfs voor meer dan 85%! Water staat aan de basis van de structuur van ons DNA en is de basis voor alle herstelprocessen in ons lichaam. Vrijwel elk bio-chemisch en bio-elektrisch proces in ons lichaam vindt plaats op basis van water. Deze feiten geven aan hoe belangrijk de vochtbalans in ons lichaam is. Om de vochtbalans en daarmee ook de basis van onze gezondheid te herstellen, is voldoende water drinken niet het enige wat telt. Het is ook heel belangrijk dat het water daadwerkelijk opgenomen kan worden door ons lichaam en dat het gemakkelijk in en uit onze cellen kan gaan. Daarvoor is het nodig dat het water zuiver is, een goede structuur heeft en gecombineerd wordt met de dagelijkse inname van alle mineralen en sporenelementen die in natuurlijk water voorkomen. Water zoals de natuur het bedoeld heeft!

Stap 1 - Hoe veel water & Hoe vaak?

Wanneer er geen gezondheidsproblemen zijn, heeft het lichaam per dag 30ml water per kg lichaamsgewicht nodig. In de praktijk is het echter zo dat bij klachten 2-3 liter per dag nodig is gedurende minimaal 3 maanden. Het beste is om deze hoeveelheid in porties van 250-500 ml te drinken verspreid over de hele dag.

  •  Drink meteen bij het wakker worden een glas water om het vochtverlies tijdens de nacht te herstellen.
  • Drink meteen bij dorst.
  • Drink water voor elke maaltijd, het liefst een half uur voor het eten. Dit stimuleert de spijsvertering en vetverbranding.
  • Drink water 2,5 uur na de maaltijd voor de spijsvertering en om het vochtverlies bij de spijsvertering te compenseren.

Stap 2 – Het toevoegen van mineraalzout

Het samenspel van voldoende water en mineraalzout is wat er voor zorgt dat het water goed in en uit de cellen in ons lichaam kan gaan. Alle nodige mineralen krijgen we niet binnen via keukenzout of onze voeding. Ongeraffineerd zout bevat wel alle mineralen en sporenelementen die zo
belangrijk zijn voor de vochtbalans en vele andere lichamelijke processen. Als vuistregel heeft men verdeeld over de dag ongeveer 3 tot 4 gram mineraalzout (ongeveer een halve theelepel) per dag nodig voor elke tien glazen water die u drinkt. Als u sport heeft u meer zout nodig. Het kan daarbij heel therapeutisch werken om ‘s ochtends op de nuchtere maag een theelepel van een zoutoplossing te nemen. Dit heeft een positieve invloed op het herstel van de vochtbalans, de bloeddruk en de zuurgraad / PH-waarde van het lichaam. Het is een gewnet zo veel zout toe, tot er een bodempje zout op de bodem blijft liggen. Meer zout kan het water dan niet meer opnemen. Het water is nu volledig verzadigd. ‘s Ochtends neemt u 1 theelepel van de verzadigde zoutoplossing vermengd met een glas 250 ml lauw/warm water om de dag mee te beginnen. Warm water nooit uit de leiding halen, maar eerst koken en aanvullen met Zuiver en Vitaal water tot de juiste temperatuur.

Wat kunt u ervaren?

De meeste mensen krijgen enorm veel dorst wanneer de vochtbalans zich begint te herstellen. Dit komt doordat structurele uitdroging ervoor kan zorgen dat het dorstsignaal in het lichaam op een gegeven moment steeds minder goed werkt. Dit signaal gaat bij het drinken van Zuiver water weer in actie komen en het lichaam schreeuwt letterlijk om meer water. Blijf de zoutoplossing nemen terwijl u 2 á 2,5 liter water per dag drinkt. Wanneer het dorstsignaal vervolgens ophoudt kunt u stoppen met het nemen van de zoutoplossing. Daarna is het een kwestie van voldoende water drinken iedere dag.

Klachten zoals vermoeidheid, depressie, bloeddruk problemen, een verstoorde vetverbranding, huidklachten en hoofdpijn worden in de kern veroorzaakt door chronische uitdroging. Vaak is het percentage lichaamswater van 70 naar 50 procent gedaald. Dit heeft ernsitge effecten op onze gezondheid. Ook na langdurig medicijn gebruik, zoals de pil, is het herstellen van de vochtbalans nummer 1 voor het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam. Water is onze eerste energieleverancier en het eerste en belangrijkste element voor alle herstelprocessen in het lichaam. De effecten van het drinken van 2-3 liter per dag gedurende 3 maanden zijn verbazingwekkend.

Tip: Wanneer je water meeneemt onderweg, gebruik dan een fles van glas of RVS in verband met de onnatuurlijke en schadelijke stof Bisphenol-A (BPA) wat anders in het water lekt, waarvan is aangetoond dat dit de vruchtbaarheid en hormoonbalans ontregelt.

Het belang van filtering en herstructurering (vitalisatie)

Voor de geweldige gezondheidseffecten die het herstellen van de vochtbalans met zich mee brengt, is het belangrijk dat het water gezuiverd en gevitaliseerd is. Water hoort zuiver te zijn met een kleine moleculaire structuur. Dit is water in haar natuurlijke staat; heerlijk zacht en makkelijk opneembaar. De structuur van kraanwater is veel te grof door alle onnatuurlijke processen die het ondergaat op weg naar je huis. Hierdoor is het moeilijk opneembaar voor het menselijk lichaam. Het is ook erg belangrijk dat het water zuiver is. We hebben tegenwoordig te maken met behoorlijke hoeveelheden medicijnresten en andere lichaamsvreemde stoffen die in onze drinkwaterbronnen terecht zijn gekomen. Een belangrijke functie van water is om de afvalstoffen in het lichaam te kunnen absorberen en af te voeren. Een vuile spons kan immers niets meer opnemen. Water zuiveren en daarna herstructureren (vitaliseren) brengt water terug naar haar natuurlijke staat. De filters van de EWO Vitality Filter en ook de inbouwsystemen van de EWO technologie hebben de hoogst haalbare natuurlijke filterkwaliteit waarvan de zuivering van medicijnresten,
pesticiden, zware metalen etc. op universiteiten aangetoond zijn. Na lang onderzoek was dit voor PCOS solutions de enige filterfabrikant die kon aantonen dat het hormoonverstorende stoffen en medicijnresten tegen houdt.

Na filtering met een actief koolstoffilter wordt er gebruik gemaakt van een vitalisatiemethode die
de structuur van het water verkleint, waardoor de cellen in het lichaam het gemakkelijk op kunnen nemen. Ook wordt de ph waarde geoptimaliseerd. Het water smaakt hierdoor heerlijk zacht en is makkelijk weg te drinken.
Verkrijgbaar in de webshop van PCOS solutions. Inclusief filtercartridge voor €139,-. Het filter dient slechts 1 x per half jaar vervangen te worden (€30,-) Goedkoper dus dan bronwater uit een fles of een pak en gezonder omdat de hormoonverstoorder BPA hier niet in voorkomt. Ook beter dan een filterkan die geen hoge dichtheid koolstoffilter biedt, waardoor hormoonverstorende stoffen uit het kraanwater alsnog in je lichaamswater terecht komt.
Klik hier
om het filter te bekijken en je vochtbalans voor eens en voor altijd goed te herstellen. Herstel je vochtbalans en herstel de allerdiepste basis van je gezondheid!

Zoals beschreven door expert Dr. Fereydoon Batmanghelidj in het boek:
‘Je bent niet ziek, je hebt dorst – Water, het goedkoopste medicijn’