test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Insuline hormoon Supplementen

Over

PCOS Solutions is in 2009 opgericht door een communicatiedeskundige en een biomedisch wetenschapper om een voedingssupplement genaamd D-Chiro-Inositol (DCI) op de markt te brengen en nuttige artikelen te publiceren om de hormonale gezondheid bij PCOS klachten op een natuurlijke manier te herstellen. Naast de verkoop van DCI werden in de loop der jaren ook andere nuttige vormen van voedinssupplementen toegevoegd aan het assortiment en werden vrouwen door producten, telefonisch advies en mailbeantwoording bijgestaan om hun gezondheid en vruchtbaarheid effectief te herstellen.

In 2016 werd het erg lastig om de verkoop van DCI voort te zetten, omdat de Codex Alimentarius wetgeving verbood om de verkoop van voedingssupplementen of zelfs het linken daarnaar in verband te laten staan met enige vorm van claim over een ziekte of aandoening. Hierdoor heeft PCOS Solutions de verkoop van effectieve voedingssupplementen moeten staken als ook haar andere activiteiten.

De medeoprichtster Jessica Damhuis heeft kort daarop besloten dat alle informatie in een e-book beschikbaar gemaakt moest worden, omdat vrijheid van informatie grondrechtelijk is beschermd en daardoor nooit aan banden mag worden gelegd. Dit e-book wordt eind 2018 beschikbaar en zal het goede werk wat PCOS Solutions altijd heeft verricht in een veelvoud voortzetten. Een gebrek aan juiste informatie is wat veel vrouwen met PCOS belemmert in een gezonde weg van natuurlijk herstel. PCOS klachten kunnen opgelost worden en iedere vrouw die hiermee te maken krijgt heeft het recht om dit te weten wanneer dat nodig is!