test

Natuurlijk Effectief

Een stabiele bloedsuikerspiegel is dé basis voor een gezonde, vrouwelijke hormoonbalans!

Pak je problemen bij de oorzaak aan. Kies voor informatie die wetenschappelijk onderzocht is en ga voor resultaten waarbij het vrouwelijk evenwicht gerespecteerd blijft.

Insuline hormoon Supplementen

PCOS Consult

Consult

Omdat er veel komt kijken bij de weg naar gezondheid en vruchtbaarheid, en op veler verzoek, zijn we van start gegaan met consulten. Zo sta je er niet alleen voor en kun je terecht bij mensen die veel ervaring hebben met PCOS en natuurlijk herstel van de hormoonbalans.

We hebben hierbij gekozen voor een holistische benadering. Dit houdt in dat we alle aspecten die de hormoonbalans beïnvloeden per persoon gaan bekijken en bijsturen waar dat nodig is. We richten ons hierbij op voeding, maar ook ontspanning, zelfvertrouwen, ontgifting, een gezond gewicht, gezond zwanger worden en uiterlijke schoonheid.

Sinds 2009 hebben we veel onderzoek gedaan naar de hormoonbalans en gezondheid in het algemeen. We weten nu wat echt werkt, ook in de praktijk van het dagelijks leven. Het belangrijkste hierbij vinden we dat je de kracht en kennis krijgt om zelf je gezondheid te herstellen.

De kosten voor een consult zijn 45 euro en vinden plaats in Leiden. Vaak is 1 consult voldoende om een goed plan van aanpak te maken. Een telefonisch voorconsult is ook mogelijk, dit is altijd kostenloos. Is de afstand je te groot? Dan is een Skype Consult ook mogelijk.

Afspraken maken kan via 0612728070 of info@pcos-solutions.nl

(Dit wordt helaas nog niet vergoed bij de zorgverzekeraar. Mensen met een laag inkomen, kunnen bij ons een gereduceerd tarief aanvragen.)

Veel plezier en succes bij het verbeteren van je gezondheid op natuurlijke wijze!

Alle goeds,
Team PCOS solutions